Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

RVS Naambord hoek

RVS naambord hoek

Het nieuwste model RVS naambord hoek.

Eén deel van het naambord bevat het huisnummer het andere deel namen van de gezinsleden of familienaam. Elk deel van het RVS naambord is 19,5 x 15 cm. Maak het huisnummer voldoende groot en ontwerp het deel voor de namen geheel naar eigen smaak. Omdat dit naambord pas nu te koop is heeft u een uniek exemplaar.

Kwaliteitsnaambord

Het RVS is natuurlijk bestand tegen het Hollandse weer. De extra dikte 1,5 mm RVS plaat waarvan dit naambord is gemaakt zorgt voor een solide constructie. Na het graveren is het staal behandelt met een industriële reiniger. Deze accentueerd niet alleen de luxe look van het RVS maar beschermt deze ook een lange tijd tegen invloed uit het milieu.

RVS naambord

Mocht u beslissen om dit of één van onze vele andere RVS naamborden te kopen dan kunt u van ons het volgende verwachten.

  •  Professioneel gegraveerd met nieuwste laser
  •  Garantie op al onze producten
  •  Zelf ontwerpen
  •  Geen verzendkosten
  •  Binnen 3 dagen in huis

Overtuigd? Begin dan hier met het ontwerpen van uw eigen naambord.

Naambord monteren

Als u het naambord besteld hebt dan krijgt u het binnen 3 dagen thuis gestuurd. Het pakje bevat naast het naambord altijd bijhorende montage materiaal. Dit kan per model verschillen. Het naambord met hoek wordt geleverd met 2 onderplaten. De onderplaat monteerd u op de muur van uw huis. De twee onderplaten zijn voorzien van een zelfklevende laag. U drukt het RVS nu tegen de twee onderplaten vast. Bij elk naambord op onze website vind u een pdf waar de montage nog eens een keer met plaatjes wordt uitgebeeld. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe naambord mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over dit product dan staan wij u graag te woord.

info@naamborden.nl
024 3249416

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...