Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

RVS Naamborden

RVS naamborden

RVS naamborden zijn verreweg het meest populaire naambord bij de voordeur. Dit staal is hip, kwalitatief hoogstaand maar toch betaalbaar. Roest vast staal is absoluut weersbestendig en eenvoudig te onderhouden. Als u één van onze RVS naamborden koopt: kiest u voor een kwaliteitsproduct dat jarenlang de voordeur siert.

Naambord maken

Onze RVS naamborden worden op twee manieren bedrukt. De meest toegepaste techniek is lasergraveren. Met een zeer geconcentreerde laserbron wordt de tekst blijvend in het RVS gebrand. De namen en huisnummers zijn bij deze techniek altijd zwart.


Een tweede veel gebruikte techniek is UV printen met deze printtechniek drukken we direct op het RVS. Tijdens het printen of drukken zorgt een UV lamp voor directe uitharding van de speciale inkt. Unieke software ‘leest’exact de ingegeven kleuren. Deze techniek is daarom geschikt voor het bedrukken van bedrijfslogo’s en hoge resolutie foto’s.

Naamborden ontwerpen

Natuurlijk is het leuk om je naambord zelf te ontwerpen. Op naamborden.nl bieden wij deze mogelijkheid. Onze designtool helpt je stap voor stap naar een uniek ontwerp. Je hebt de keuze uit 20 lettertypen, vergroot en verklein de tekst naar eigen smaak. Kijk in onze bibliotheek voor een leuke afbeelding. Een uniek naambord is zo ontworpen.

Uniek naambord in 3 stappen:
• Kies uit 1000 naamborden
• Ontwerp helemaal zelf
Bestel en snel in huis

Naambordje monteren

U heeft uw naambordje van rvs binnen 3 dagen in huis. U wilt het dan natuurlijk snel kunnen monteren. Natuurlijk worden alle bevestigingsmiddelen gratis mee gestuurd. Op de website vind u bij ieder naambordje wat de montagewijze is en een tekening om je op weg te helpen. Veel plezier van uw nieuwe naambordje bij de deur.

Naamborden.nl heeft een eigen fabriek met 20 jaar ervaring op het gebied van graveren en printen. Wij worden gewaardeerd met een 8.8 door kiyoh klanten vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...