Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Deurplaatjes Buurt WhatsApp

Deurplaatje Buurt WhatsApp

Deurplaatje buurt whatsapp bij de deur dat u deelneemt aan de Buurt Whatsapp verlaagt de kans op inbraak. Volgens de consumentenbond en de politie heeft zo’n WhatsApp-Alert-Groep in Tilburg en Delft ervoor gezorgd dat het aantal inbraken met 50% afnam. Op de website wabp.nl wat staat voor WhatsApp Buurt Preventie kunt u inzien of er al een groep in uw buurt actief is.

Deurplaatje bestellen

Het is natuurlijk zeer effectief wanneer een inbreker goed ziet dat u deelneemt aan een alarm-app. U kunt op naamborden.nl een plaatje van aluminium bestellen dat uw voordeur niet ontsierd. Het deurplaatje laat in woord en beeld  duidelijk zien dat de buurt een oogje in zeil houd. Het plaatje meet slechts 5×3,5 cm en is in kleur gedrukt. Het plaatje hebben we in diverse design, allemaal voorzien van zelfklevende laag. U kunt het preventieplaatje direct op uw kozijn of brievenbus plakken. Bestel nu direct uw WhatsApp Buurtpreventie plaatje.
Mocht u behoefte hebben aan meerdere plaatjes of zelfs voor de hele buurt neem dan contact met ons op.

info@naamborden.nl | 024 324 94 16

Naamborden.nl is een gerenommeerde naambordenfabriek met 20 jaar ervaring. Wij maken alle naambordjes voor bij de voordeur. Kiyoh klanten beoordeling geeft ons een 8.8 op basis van meer dan 800 reviews.

Deurplaatjes Buurt WhatsApp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...