Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Hip naambordje van beton

Naambordje van beton

Naambordje van beton is populair, en terecht! Wie wil er niet zo’n hip naambordje naast de voordeur.

Beton in het interieur

Enkele jaren geleden werd beton alleen in de bouw verwerkt. Het werd afgewerkt om er vooral niet naar te hoeven kijken. Hoe snel kan het gaan, beton is in ons interieur niet meer weg te denken. Betonnen lampen, keukenblad, krukjes, stoelen en hele vloeren sieren de moderne woning. Natuurlijk moest er ook aan de buitenkant van het huis gedacht worden.

Naambord of huisnummer van beton

Gelukkig liep ik een betondesigner tegen het lijf ( ja ze bestaan echt ) en hij vertelde dat beton in vele vormen gegoten kon worden. Van de vorm wordt eerst een rubberen mal gemaakt. Deze flexibele vorm zorgt ervoor dat de steen na uitharden te lossen is. Op deze wijze worden de huisnummers van 20 en 30 cm hoog gegoten. De naamborden in het formaat 11 x 15 cm en 15 x 25 cm krijgen wij binnen maar moeten dan nog voorzien worden van naam en nummer. Het bedrukken gebeurt met een zogenaamde UV printer. Deze printer drukt de tekst in de gewenste kleur en droogt de speciale inkt direct met een UV lamp. De bedrukking is iets wat elastisch en zeer geschikt voor buitengebruik.

  • Gebruikt kleuren als zwart, wit en grijs voor uw naam en huisnummer
  • Maak huisnummer en naam voldoende groot.

Naambordje van Beton

Naambordje van beton bestellen

Een naambordje is eenvoudig te bestellen in onze online winkel. Kies voor het formaat en maak dan de keuze of je zelf wilt ontwerpen of dat je onze designer een voorstel laat maken. Als je zelf ontwerpt dan checken wij wel of de teksten bijvoorbeeld mooi in het midden staan. Als  je kiest voor laten ontwerpen dan krijg je een voorstel per mail waarop je kunt reageren. Zo garanderen we het perfecte naambordje bij de deur.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Direct bij de fabriek bestellen
  • Binnen 3 dagen in huis
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief montagemateriaal

NB Hou je van natuurlijke materialen? Lees ook onze blog “naambordjes Bamboe, duurzaam en mooi”

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...