Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Klassiek naambordje kopen? Ontwerp het zelf

Wil je een klassiek naambordje kopen dat bij een jaren 30 of landelijke voordeur past dan ben je hier aan het juiste adres. We begrijpen dat het lastig kiezen is uit het ruime aanbod en daarom helpen we je een handje.

Klassieke uithangborden

Onze uithangborden zijn bij uitstek geschikt voor een klassiek woning. De borden zijn in grachten groen en mat zwart leverbaar. Zelf kies je de kleur opdruk voor naam en huisnummer. Wij adviseren de kleuren wit en camel. Kies bij dit uithang naambord een traditioneel lettertype als Times, Clarendon of Book Antiqua. Bestel met deze tips je persoonlijke naambord.

klassiek uithangbord voordeur

Landelijk Leisteen

Een naambordje van leisteen heeft een landelijke uitstraling. Dit mooie natuurproduct heeft een grillig uiterlijk en ieder stukje lei is uniek. Ook dit naamplaatje mag je zelf samenstellen met onze online ontwerper. Heb je even geen inspiratie? Geen nood, laat dan een ontwerp maken door één van onze ervaren ontwerpers. Bekijk het assortiment leisteen.

Klassiek naambordje leisteen

Natuurlijk Belgisch Blauwsteen.

Belgisch blauwsteen is een prachtig materiaal om naambordjes van te maken.De steen is maar liefst 2 cm dik. In de steen zijn waterlijnen, fossielen en kleurverschillen aanwezig, dit geeft een heel natuurlijke uitstraling. De namen en huisnummer worden verdiept gegraveerd in de natuursteen, je hoeft dus niet bang te zijn dat de ‘opdruk’ vervaagd. Een ornament in de vorm van een Franse lelie of het bouwjaar van de woning geven een extra klassieke touch. Bekijk hier het assortiment naambordjes Blauwsteen.

Klassiek naambord Belgisch Blauwsteen

Ouderwetse Huisnummers

In plaats van een klassiek naambordje kun je ook kiezen voor een los ouderwets huisnummer. Deze huisnummers zijn van traditionele materialen gemaakt zoals messing, chroom en nikkel. Deze huisnummers zijn in een mal gegoten en hebben aan de achterzijde een hulsje met schroefdraad. Hierin draai je een muuranker. Op deze manier monteer je het huisnummer zonder zicht op de schroeven naast de voordeur.

Klassiek huisnummer chroom

Moeilijk kiezen? Bel ons gerust voor advies T: 024 – 324 94 16

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...