Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Handgemaakte Uithangborden

Onze uithangborden zijn een ‘plaatje’ bij de klassieke voordeur. En daarom bereiden we ons assortiment uit met handgemaakte uithangborden van Hollands fabrikaat.

Klassiek naambord maken

Op traditionele wijze wordt het staal gevormd en gelast bij de Smid. Het staal wordt vervolgens voorzien van een primer om roestvorming te voorkomen. Tot slot moet het beschermd worden tegen weer en wind. Dit gebeurt door middel van poedercoating. Bij een temperatuur van boven de 150 graden wordt een beschermende poeder op het staal gebrand. Het uithangbord is nu meteen in de  juiste kleur.

Naambord maken bij de smid

Hand schilderen

De schilder in nu aan de beurt. Je hebt het ontwerp digitaal aangeleverd. Zelf ontworpen of door ons voor jou gemaakt. Dit ontwerp wordt nu zeer nauwkeurig met het handje overgenomen op de plaat. In onze digitale en geautomatiseerde wereld is dit een uniek proces.

hand schilderen van Uithangborden

Naambord ophangen

Het uithangbord is klaar en wordt gratis naar je toegestuurd. Het pakje bevat naast het bord ook montagemiddelen in de juiste kleur. Aan jou de laatste klus. Gaatjes boren, vast schroeven en de buren roepen…want zo’n mooi handgemaakt uithangbord bij de deur heeft niet iedereen.

Ontwerp hier zelf je uithangbord en laat het met de hand maken.

Uithangbord bij de voordeur

Geïnteresseerd in klassiek naamborden? lees ook deze blog 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...