Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Nieuwe collectie aluminium naamborden

Onze aluminium naamborden worden al jarenlang volop besteld. Deze bordjes hebben dan ook een prima prijs / kwaliteitsverhouding. Niks aan veranderen zou je zeggen.

Nieuwe tijd nieuwe stijl

En toch presenteren we een nieuwe collectie aluminium naamborden. Smaak en stijl veranderen met de tijd. Jouw nieuwe naambord moet natuurlijk helemaal passen bij de stijl van nu en de voordeur van vandaag. Daarom zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan met een nieuwe stijl van vormgeven.

Naambord modern

Voor bij de moderne voordeur hebben we een paar deurbordjes met een modern lettertype. Dit past bij jou als je van hip, eigentijds en industrieel houdt. Jouw huis is gebouwd in de laatste 20 – 30 jaar.

Naambord klassiek

Het klassieke naambordje past helemaal bij jouw huis als je houdt van nostalgie, jaren 30 of landelijke stijl. Je bent een beetje traditioneel en ook romantisch. Jouw huis is in de jaren 30, 40 of 50 gebouwd.

Naamborden online ontwerpen

Als je jouw favoriete naambord hebt gevonden kun je aan de slag met het ontwerp. De online ontwerptool helpt jou een uniek design te maken. Je bepaald zelf het lettertype en voegt eenvoudig een afbeelding toe. Even geen inspiratie? Laat dan één van onze ontwerpers een design vormgeven.

Hoe monteer je een aluminium naambord?

Je hoeft helemaal niet technisch te zijn om een naambord op te hangen. Deze bordjes worden “blind” gemonteerd. Je ziet geen schroeven en alles wat je nodig hebt word meegeleverd.

Kijk snel naar onze nieuwe collectie aluminium naamborden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...