Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Messing NEE | NEE geen ongeadresseerd reclamedrukwerk geen Huis aan Huis bladen

Genoeg van ongewenste reclame?

Ook genoeg van die eindeloze stroom aan reclame in de brievenbus? Tijd om er iets aan te doen!

Brievenbusbordje tegen ongewenste reclame
Tal van mogelijkheden om de reclamestroom te reduceren

Bedrijven kunnen jou heel gericht reclamefolders sturen op basis van aankopen die je eerder hebt gedaan of omdat je jouw adres hebt achtergelaten om informatie in te winnen over een bepaald product. Vaak zit je niet te wachten op deze vorm van adverteren. Deze vorm van reclame noemen we direct mail.

Stop ongewenste reclame

Een goede manier om deze vorm van reclame te sturen is het ongewenste reclame bordje of sticker. De sticker is gratis af te halen bij de gemeente. Het bordje dat een stuk fraaier is dan de sticker kun je eenvoudig online bestellen.

Zelf actie ondernemen

Andere stappen die jezelf kunt ondernemen zijn de volgende:

Registreren Nationaal Postregister ( online aanmelden )

Meld het bij de afzender ( recht van verzet )

Ongewenste reclame bordje of sticker ( online of afhalen )

Reclame Code Commissie ( laatste stap )

NEE | NEE bordje; heel milieubewust

De grote hoeveelheden folders zijn ook zeer belastend voor het milieu. Bedenk ook eens hoeveel papier ongelezen in de papierbak beland. Help het milieu hierin een handje en geef duidelijk aan wat je wel en niet wilt ontvangen.

NEE | JA bordje

Een andere mogelijkheid is een bordje met de tekst NEE Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk JA Wel huis aan huisbladen. Je ontvangt in dit geval alleen het blad met lokaal nieuws. Vaak noemen we deze Het Suffertje.

JA | Ja brievenbus bordje

In sommige steden hebben ze het beleid omgedraaid. Hier worden geen folders en Huis aan Huis bladen in de bus gegooid tenzij je daar expliciet om vraagt. Dus dan wordt de tekst JA Wel ongeadresseerd reclame drukwerk en JA Wel Huis aan Huis bladen.

Ongewenste reclamebordje op de brievenbus

Het nadeel van de gratis sticker is dat het jouw briefplaat ontsiert. Daarom hebben wij deze plaatjes in diverse formaten en veel belangrijker in diverse designs. Kies uit Nostalgisch messing, zwart of wit of heel modern rvs. Kortom bij iedere brievenbus een passend plaatje.

RVS Ongewenste reclame bordje op rvs brievenbus
Ongewenste reclame bordje op rvs brievenbus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...