Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Wat jouw huis nummer over jou zegt?

Een huis nummer heeft betekenis in je leven. Elk nummer heeft een eigen energie die mede bepalend is voor de gebeurtenissen in je leven gedurende de tijd dat je in hetzelfde huis woont.

Bestaat je huisnummer uit één cijfer, dan kun je het meteen opzoeken. Bij twee cijfers tel je de losse cijfers op tot je één cijfer overhoudt.

Een voorbeeld hoe je je huisnummer uitrekent zodat je uiteindelijk 1 cijfer overhoudt, bijvoorbeeld:

Je woont op nummer 139

Dat is 1 + 3 + 9 =13

Dat is 1 + 3 = 4

Je woont in een 4-huis

welk huis nummer past bij jou

Huis nummer 1

Woon je op nummer 1 of kom je uit op dit nummer? Dan ben jij iemand die van elk klein moment geniet. Je hebt geen luxe vakantie of dure spullen nodig. Je maakt van alles en overal er het beste van en geniet van de meest simpele dingen. Ook houd je erg veel van reizen en nieuwe plekken zien.

Huisnummer 2

King of the jungle? King of the road, zult u bedoelen. Althans, dat vinden zij zelf. Over het algemeen rijden mensen die op dit nummer wonen net even sneller dan toegestaan. Maar zij zijn wel altijd vastberaden. De meerderheid slaagt dan ook in een keer voor zijn rijexamen.

Huisnummer 3

Op dit huisnummer weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen. Het dak gaat er altijd af en er gaan er maar al teveel drankjes doorheen. Hier worden de mooiste herinnering gemaakt en gaat de nacht het langste door. De buren zijn er alleen wat minder blij mee.

Huisnummer 4

Bij dit huisnummer word maar al te graag bezoek ontvangen en veel liefde verspreid. Woon je hier ben jij waarschijnlijk een echte familiemens en hecht je veel waarden aan de mensen om jou heen. Maar wat jou een echt familiemens maakt, is je betrouwbaarheid. Ook ben je ontzettend stabiel en loyaal en weet je relaties altijd te waarderen. Ook je familie weet dat ze altijd bij jou kunnen aankloppen en staan vaak genoeg voor de deur voor een onverwacht bezoekje.

Huisnummer 5

Op dit huisnummer gaat de nationale postcode loterij vallen! Zorg dat je huisnummer duidelijk te zien is. Op huisnummerborden hebben ze mooie en overduidelijke huisnummers. Je wilt toch geen jackpot mislopen ?😉

Huisnummer 6

Wie hier woont is erg stijlvol en modieus. Je bent hellemaal in to fashion en kiest elke dag je outfit alsof je elk moment van de dag op een modeshow terecht kan komen. Het liefst stop je dan ook iets van je persoonlijkheid in je outfit. Trends laat je aan je voorbij gaan, die laten jou helemaal koud. Veel liever kies je voor goed zittende kledingstukken. Die mogen van jou best wat meer kosten, als ze perfect staan. Ze gaan immers veel langer mee dan rokken en bloesjes die één seizoen in de mode zijn.

Huisnummer 7

Jij houdt van het nemen van risico’s en zet jezelf graag centraal in je leven. Alles uit het leven halen is voor jou heel belangrijk. In dit huis wonen vaak twintigers of een jong stel die samen de wereld willen verkennen.

Huisnummer 8

Als het zou kunnen, zou jij het liefst de hele dag in bed doorbrengen. Mensen met dit huisnummer zijn dan echte avondmensen en hebben dan ook een hekel aan vroeg opstaan. Het enige waar ze een uitzondering voor maken, is als er iets te beleven valt.

Huis nummer 9

Woon je op dit nummer ben je lekker eigenwijs en doe je het liefst alleen maar waar ze zelf zin in hebben. Ze zitten dan ook absoluut niet te wachten op relatie- of baanadvies: het liefst blijven ze net zo lang in hun comfortzone totdat ze er echt niet meer omheen kunnen.

Je wilt natuurlijk niet dat je pakketje niet word bezorgd omdat de bezorger je huisnummer niet goed heeft kunnen zien. Voorkom dit met een mooi en overduidelijk huisnummer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...