Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Goedkope naamplaatjes

Ook goedkope naamplaatjes maken wij van degelijke materialen. Wij graveren kunststof, rvs en aluminium. Kies het naamplaatje voor bij jouw deur.

Goedkope Naamplaatjes bestellen

Onze naamplaatjes zijn niet alleen voordelig. Ze zijn ook eenvoudig te bestellen. Je mag ze zelf ontwerpen of je ontvangt een gratis proefdruk per mail. Nadat je de bestelling in een veilige omgeving hebt betaald gaan wij uw naamplaatje meteen maken. Binnen 3 dagen kun je het pakje in de brievenbus verwachten. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Bestel het juiste naamplaatje

Alle standaard formaten hebben wij in onze shop. Maar dat betekent niet dat er geen andere formaten in omloop zijn. ook de dikte van het plaatje kan verschillen. De standaard is hier 1,6 mm maar in bellentableaus kan dit ook 0,8 mm zijn.

TIPS

  1. Meet het bestaande bordje op
  2. Bepaal de dikte
  3. Zelfklevend of met schroefjes

Mocht u een ander formaat of dikte nodig hebben dan is dat geen probleem. Bel gerust met onze klantenservice T: 024-3249416

Naamplaatje op de brievenbus.

Je kunt het naamplaatje natuurlijk ook op de brievenbus of briefplaat kleven. De standaard naamplaatjes zijn hiervoor prima geschikt. Maar we hebben ook een serie plaatjes die precies op de klep passen. Deze zijn er met naam of huisnummer maar ook met de tekst “ongewenste reclame”.

Loading...