Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Naambordjes Kantoor

Aan de naambordjes voor het kantoor stellen we andere eisen dan aan het naambordje voor thuis. We maken even een onderscheid tussen de bordjes voor binnen en aan de buitenzijde van het kantoor of bedrijf.

Naambordjes binnen het kantoor.

Deze naambordjes geven de functie van de ruimte aan, of wie er werkzaam is. Een eenvoudig plaatje van aluminium voldoet in de regel, alle standaard teksten zijn verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bordjes voor de toiletten, etage aanduidingen, technische ruimten en allerlei pictogram afbeeldingen. Ook bieden wij de mogelijkheid zo’n bordje te bestellen met een “eigen tekst”. Iets anders dan een standaard bordje bij de deur? We hebben ze ook in RVS, Dibond, in vierkant en rond.

Deurbordjes met verwisselbare tekst

Er bestaan ook deurbordjes waar de tekst eenvoudig aan te passen is. Als de functie van een werkkamer of degene die er werkt wel een wisselt is dit een handig en goedkoop systeem. Het idee is dat alleen het opschrift wijzigt en dit gaat heel eenvoudig. De bordjes kunnen geopend worden en je kunt vervolgens zelf een printje in het deurbordje plaatsen, op deze manier is de bewegwijzering altijd update. Zorg voor een eenduidig lettertype en print het bedrijfslogo mee voor een professionele uitstraling.

Kantoor naambord buiten

Voor het naambordje buiten gelden natuurlijk andere regels. Dit is het visitekaartje voor je bedrijf en een belangrijke vorm van reclame. Maak een goede indruk op je bezoek. Op dit naambord kun je bedrijfslogo, website telefoonnummer maar ook de openingstijden kwijt. Dit is geen eenheidsworst dus laat één van onze ontwerpers een schets maken om tot een goede beslissing te komen. We adviezen je graag!

Bel met onze klantenservice 024 – 324 94 16 of stuur een mailtje aan info@naamborden.nl

Loading...