Graveren Nijmegen

Ben je van plan om ‘iets’ te laten graveren in Nijmegen? Graveren is een mooie methode om een relatiegeschenk of privé-cadeau een persoonlijke touch te geven. Bij Naamborden.nl verkopen we niet alleen naam- en nummerborden, wij produceren deze zelf in ons moderne graveerbedrijf in Nijmegen. Daarnaast graveren we metalen, glas, hout en leer ‘on demand’ voor bedrijven en particulieren. Maar bij alleen graveren blijft het niet.  Om iedere klant te kunnen bedienen hebben we meerdere technieken in huis. We vertellen je graag meer over deze technieken en de mogelijkheden.

Wie of wat is Naamborden.nl?

Laten we ons eerst even aan je voorstellen: wij zijn You Name It Vof, het bedrijf achter Naamborden.nl. We ontwerpen en produceren naamborden, huisnummers en bedrijfsnaamborden. Deze zijn te bestellen via onze website Naamborden.nl. Bij ons werken alleen echte ‘vakidioten’. Op deze pagina stellen we ons persoonlijk aan je voor.  Wat ons onderscheidt is dat we alles in eigen productie doen. Onze moderne werkplaats is gevestigd in de oude Splendorfabriek, tussen tal van andere ambachten. Laat je bij ons in Nijmegen iets graveren, dan gebeurt dat dus echt in je eigen stad. 

Lasergraveren

Als je iets wilt laten graveren in Nijmegen, dan wil je dat dit met uiterste precisie gebeurt. Met onze lasergraveermachine en de deskundigheid van onze Sandra kunnen we tal van materialen snijden en graveren. Dat gebeurt door middel van een computergestuurde, krachtige laserbron. Zo snijden wij materialen als kunststof, hout en karton in elke gewenste vorm en graveren wij op hoge snelheid harde metalen zoals roestvast staal, maar ook kwetsbare materialen als leer of kunststof. Nu zie je waarom we het steeds over ‘iets’ graveren in Nijmegen hebben; de materialen die we kunnen snijden en graveren zijn te veel om op te noemen.

Meer technieken

In onze werkplaats in Nijmegen is graveren niet het enige wat de klok slaat. Er wordt hier ook druk geprint, geplot en gedrukt. We hebben de apparatuur en we weten ermee om te gaan! Dit hebben we onder andere in huis:

  • UV flatbed printer: Hiermee printen we hoogwaardige foto’s, logo of tekst op bijna alle vlakke ondergronden. Jouw mooiste foto op aluminium, een bedrijfsnaambord op maat of een uniek promotieartikel voor je bedrijf? Wij printen op bijna alles. 
  • Sublimatiedruk: Sublimatiedruk is een techniek waarbij inkt bij circa 200 graden in de toplaag van o.a. aluminium wordt geperst. Omdat de opdruk in de toplaag zit krijgt het een zeer lange levensduur. Daarnaast is het zeer krasbestendig. Een prima (‘hufterproof’) oplossing voor in openbare ruimten.
  • Plotten: Naast graveren kunnen we bij ons in Nijmegen ook heel secuur stickers uitsnijden. Dat komt goed van pas wanneer je autostickers, raamstickers of andere bedrijfsstickers nodig hebt. Uit zelfklevende folie/vinyl snijden we computergestuurd losse teksten en afbeeldingen. Deze stickers plak je vervolgens op ramen, voertuigen en andere reclamedragers.

Wat laat jij graveren in Nijmegen?

Misschien weet je al dat je ‘iets’ wilt laten graveren in Nijmegen, maar nog niet helemaal wát precies. We geven je graag inspiratie.

  • Particulier: Jouw cadeautje personaliseren met een wens? Wij graveren metalen, glas, hout en leer. 
  • Industrie: Typeplaat van RVS of aluminium? Wij graveren niet alleen maar onze ontwerpers zorgen ook voor de layout.
  • Bouw: Naamplaatjes of huisnummerborden, per stuk of in een grote serie? Wij zijn snel en concurrerend.
  • Kantoor: Laat gasten eenvoudig hun weg vinden binnen je bedrijf. Wij maken deurbordjes voor elke kantoorruimte in lijn met jouw huisstijl.

Wil je een afspraak maken voor een bezoek aan onze fabriek of heb je vragen over de mogelijkheden? Bel 024 324 94 16 of mail naar info@naamborden.nl

Naamborden / You Name It Vof

Gorterplaats 17

Postbus 31076

6503 CB Nijmegen 

T +31 (0)24 32 49 416

F +31 (0)24 39 70 467

E info@naamborden.nlwww.naamborden.nl