Bel de klantenservice | 024 - 324 94 16

info@naamborden.nl

Binnen 3 dagen in huis

Gratis geleverd

Eigen fabriek

Hoge klantwaardering

Gratis proefdruk

Huisnummer RVS en Huisnummerborden

Een huisnummer rvs of huisnummerbord bij de voordeur is niet alleen functioneel. U kiest een huisnummer dat bij uw huis past. Gelukkig hebben we een groot assortiment nummers en cijfers. Een huisnummer van RVS ( inox ) is al jaren het meest populair. En als u landelijk woont zijn er ook koperen of messing huisnummers. Wat u ook kiest, de huisnummers die wij aanbieden hebben één ding gemeen ze zijn zeer duurzaam en weersbestendig.

RVS huisnummer

RVS huisnummers zijn er in tal van formaten, voor bij de voordeur van uw huis is een huisnummer van 15 tot 20 cm het meest gebruikte. We hebben een klein huisnummer van 10 cm. Deze kunt u eenvoudig met schroeven monteren. De meeste huisnummers worden blind gemonteerd. Aan de achterzijde zitten busjes, een rvs stift draait u hierin. Het geheel druk je zo in de voorgeboorde gaten. Een meegeleverde plug houdt het cijfer op zijn plaats. Zie voor de mogelijkheden de productpagina RVS Huisnummers.

Andere materialen huisnummers

Naast RVS huisnummers maken we deze ook van de onderstaande materialen

 

Huisnummerbord

U kunt ook kiezen voor een leuk en origineel huisnummerbord of een huisnummerplaat, Het leuke van deze nummerborden is dat je ze online kunt ontwerpen. Maak een design van huisnummer met naam in lettertype en stijl naar eigen smaak. Dit eigen ontwerp maken wij vervolgens met onze moderne graveermachine en zorgen ervoor dat u het binnen een paar dagen aan uw huis kan monteren.

Groot huisnummer

Voor een grote woning of bedrijfspand laten wij grote huisnummers maken van rvs. Zo’n nummer kan wel 30, 40, of zelfs 50 cm groot zijn. Deze rvs huisnummers hebben aan de achterzijde een onzichtbare bevestiging.

Contact

Wilt u een RVS huisnummer gemaakt door een specialist? Bel ons dan op 024 – 324 94 16 voor vrijblijvend persoonlijk advies. Of mail ons.

Loading...